Oy Apotti Ab:n strategia uudistunut – painopisteinä asiakas- ja käyttäjätyytyväisyys sekä kustannustehokkuus

22.8.2024 TiedoteApotti

Oy Apotti Ab:n strategia on uudistunut. Vuoteen 2026 ulottuvalla strategiakaudella painopisteinä ovat asiakas- ja käyttäjätyytyväisyys sekä kustannustehokkuus.

Oy Apotti Ab:n missiona eli toiminnan tarkoituksena on tuottaa yhtenäisiä digitaalisia ratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluihin. Strategiakauden visiona on kustannustehokas ja ammattilaisen työtä tukeva kokonaisratkaisu.

– Tavoitteenamme on parantaa strategiakauden aikana merkittävästi Apotti-järjestelmän käytettävyyttä ja toimintamme kustannustehokkuutta, Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki kertoo.

– Vuoden 2023 lopussa päättyneessä Apotti 2.0 -ohjelmassa otettiin tärkeitä askeleita oikeaan suuntaan. Haluamme kuitenkin edelleen panostaa vahvasti Apotti-järjestelmän käytettävyyden kehittämiseen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten työn helpottamiseen ja nopeuttamiseen.

Esimerkiksi tekoäly tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia ammattilaisten työn tukemiseen.

− Tavoitteiden toteutumisen mahdollistavat jatkuvasti kehittyvä, turvallinen teknologiamme ja osaava henkilöstömme, Välimäki sanoo.

– Tavoitteenamme on parantaa strategiakauden aikana merkittävästi Apotti-järjestelmän käytettävyyttä ja toimintamme kustannustehokkuutta, sanoo Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki. Kuva: Henri Salonen.

Oy Apotti Ab:n omistuspohja vakiintuu. Länsi-, Itä- ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueet luopuvat yhtiön omistuksesta, ja omistajina ovat jatkossa HUS-yhtymä, Helsingin kaupunki ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialue. Oy Apotti Ab:n toiminta keskittyy strategiakaudella kehittämään järjestelmää näiden asiakkaiden tarpeisiin. Apotti-järjestelmää käyttää noin 47 000 sote-ammattilaista ja Apotin Maisa-asiakasportaalia yli 1,2 miljoonaa sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakasta.

− Kaikki sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajat etsivät keinoja parantaa toimintansa kustannustehokkuutta, Oy Apotti Ab:n hallituksen puheenjohtaja Juho Malmberg toteaa.

− Uskon, että uuden strategian myötä Oy Apotti Ab pystyy entistä tehokkaammin tukemaan asiakasorganisaatioitaan tässä haastavassa tilanteessa.

Tutustu Apotin uuteen strategiaan täältä.

Lisätietoja:

Hannu Välimäki, toimitusjohtaja, Oy Apotti Ab
p. 040 196 6311
hannu.valimaki(at)apotti.fi

Tilaa Apotin uutiskirje